Våre tjenester

Vi har mange års erfaring innen alt av boring, fjellsprengning, utlasting og pigging. Vi er stolte av å kunne være en total borentreprenør.

Boring

Vi har lang erfaring i bransjen og har spesialisert oss på alt innen boring. Vi har alle nødvendige godkjenninger, og er opptatt av å utføre alle oppdrag på en sikker og god måte. Vi har høyt fokus på kvalitet og fokuserer på faglig trygget.

Om det er boring i fjell, brønnboring eller kjerneboring, for å nevne noen, så er vi din aktør! Vi vet at det i mange boringsoppdrag er behov for blant annet fjellsprengning, noe vi også utfører.

Vårt mål er å være ditt førstevalg når du trenger å utføre boring, uansett hvor små eller store og komplekse prosjektene er.

Melum Maskin AS er en total boreentreprenør, og alle dine boringsarbeid er trygge hos oss. Du kan stole på at vi leverer løsninger i høy kvalitet.

Fjellsprengning

Vi har lang erfaring innen all type sprengningsarbeid, ingen oppdrag er for store eller for små. Vi er spesialister på fjellsprengning, og er en totalleverandør for all type boring- og sprengningsarbeid.

Vår mange års erfaring kommer fra alt innen sprengningsarbeid, alt fra boligtomter til større veiprosjekter.

Med vår moderne maskinpark og dyktige arbeidere og samarbeidspartnere, påtår vi oss alle typer sprengningsarbeid. Vi har samarbeidsavtaler med profesjonelle leverandører som bistår boring og sprengning ved behov.

Utlasting

Vi har lang erfaring og moderne maskiner og utstyr for utlasting av større områder. Våre maskiner og utstyr er klare for alle typer oppdrag. Alt fra ripping og fremskyving med bulldoser, et nødvendig mottaksapparat på tipp, utlasting med gravemaskin til lastebil eller dumper, til fylling i motsatt ende.

Vi ønsker å være et naturlig førstevalg for kunder med behov for utlasting og masseflytting. Melum Maskin AS vet hvordan vi laster ut og flytter masse fra A til B.

Pigging

Vi i Melum Maskin utfører pigging med våre moderne og effektive maskiner. Vi pigger både store og små prosjekter.

Pigging er svært tungt og tidkrevende, men ved å bruke Melum Maskin, sparer du deg for hardt arbeid og kan bruke tiden din på andre deler av prosjektet.

Vi gjør hele piggingsjobben for deg, dette inkluderer forarbeidet, som å finne ut hvor det er eventuelle kabler eller rør, og etterarbeidet med å rydde vekk alt skrotet og den overflødige massen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle